In het jaar 1997 is begonnen met de bouw van L’Accolade door vrijwilligers en met behulp van donaties. Sindsdien is het grootste deel van het werk op en voor L’Accolade gedaan door vrijwilligers. Zij werken met veel enthousiasme bijvoorbeeld in de zorg, in het keukenteam, het recreatieteam, de linnenkamer of in het team dat het algemene onderhoud doet van het terrein. Alle vrijwilligers zorgen samen met de beheerders voor het runnen van het park. Daarnaast bestaan de verschillende commissies en ook het bestuur van L’Accolade uit vrijwilligers.

Wil je ons financieel steunen?

We willen er als vakantiepark zijn voor zoveel mogelijk mensen en willen daarom de kosten laag houden. Dat lukt ons met behulp van vrijwilligers en sponsoren. Bekijk hier welke bedrijven ons ook sponsoren. Wil jij sponsor worden met je bedrijf en zo invulling geven aan je MVO-beleid? Dat zouden we geweldig vinden. Neem contact met ons op voor meer informatie of maak je donatie over op NL33RABO0392311402 (ANBI RISN nummer: 806096287).

Bekijk hier welke bedrijven ons ook sponsoren

Structuur

De Franse activiteit van Stichting L’Accolade, genoemd L’Accolade Oléron, is ondergebracht in twee maatschappijen: de SCI L’Accolade Oléron bezit het onroerend goed en de SARL L’Accolade Oléron is verantwoordelijk voor de exploitatie. Beide maatschappijen worden bestuurd door de Stichting L’Accolade. Dit is een volledig Nederlandse stichting. De Stichting bezit 100% van de aandelen in SARL L’Accolade Oléron en 90% van de aandelen SCI L’Accolade Oléron. De resterende 10% aandelen van de SCI zijn overgedragen aan de Stichting Beheer Vakantiedorp. Deze stichting stelt statutair haar eventuele inkomsten ter beschikking van Stichting L’Accolade.

Bestuur

Het bestuur bestaat uit:

  • Monique de Moedt
  • Koos Karsijns
  • Art Schieman

en aspirant-bestuurslid:

  • Mark van Bruxvoort

In het bestuur zijn er momenteel twee vacatures.

Vragen aan het bestuur kunt u mailen naar:
E-mail: bestuur@l-accolade.nl

Beheerders

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec gravida, turpis quis varius posuere, ex orci convallis lorem, et euismod ex quam eu libero. Morbi sit amet augue est. Morbi elementum molestie lacus, porttitor tempor ligula pretium vel. Suspendisse diam turpis, aliquam id libero nec, maximus pharetra libero. Nulla ornare nunc at euismod vehicula. Donec posuere urna vitae justo egestas, ut porttitor velit aliquam. Curabitur sodales tincidunt nisl, ut ultrices diam facilisis sit amet. Vestibulum dictum odio id rhoncus auctor. Aliquam erat volutpat.

Nunc eu tincidunt purus. In ac vulputate arcu. Maecenas sit amet mauris vel tellus faucibus elementum finibus quis metus. Donec

Adresgegevens

Vakantiepark L’Accolade

80 Avenue des Bouriennes, Domino
17190 Saint-Georges-d’Oléron
Frankrijk

Banknummer: NL33RABO0392311402
ANBI RISN nummer: 806096287

Postadres Stichting L’Accolade

Hofstraat 3
7255 CH Hengelo (Gld)
Nederland
31 (0)575 84 36 39
31 (0)6 2060 4559